Адреса: ул. „Oрце Никoлoв” бр.20-1/4 Скoпје
Тел. број: 02 3225 000
е-адреса: info@obezbeduvanje.org.mkМени

Соопштенија

 • 13.10.2014 Нова локација на просториите на Комората

  • Просториите на комората ке бидат преселени на адреса ул. "50 дивизија" бр. 34 Скопје


 • 16.06.2014 Микеи - Скопје

  • Работна средба со МВР и МТСП


 • 21.03.2014 Конгресен центар - Скопски Саем

  • Кривична одговорност на работниците за приватно обезбедување-Работна средба со Јавно обвинителство и Комисија за контрола и надзор над примена на ЗПО


 • 15.03.2014 Скопје

  • Министерот за внатрешни работи Гордана Јанкулоска во работна посета на Комората на РМ за приватно обезбедување


 • 28.03.2014 Скопје

  • Собрание


 • 24-25.02.2014 Скопје

  • Семинар-Секјурити менаџмент


 • 16.12.2013 Скопје - Семинар - Казнена одговорност на работниците за приватно обезбедување • 05.12.2013 Скопје – Факултет за безбедност

  • Научно-стручна расправа „Развојот на приватното обезбедување во Република Македонија-правни, економски и безбедносни аспекти„


 • 30.10.2013 Скопје – Денови на приватно обезбедување

  • „Заедно сме сигурни, заедно сме едно“


 • 21.10.2013 Сkopje - Состанок за техничко обезбедување

  • „Обезбеди ја мојата сигурност, заштити ја мојата приватност“


  Соопштенија | Формулари | Линкови | Лиценца | Легитимација | Обука и испити  Тихомир Николоски 1948-2010